logo-posyppo

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Π.Ο.Ε. - ΥΠ.ΠΟ.

ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ 1Β – 105 55 ΠΛΑΚΑ

ΤΗΛ.: 210 3220992 – FAX: 210 3236294

Αθήνα, 23/12/2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέμα: «Δυνατότητα διεκδίκησης των δώρων και των επιδομάτων μας, μέσω ειδικών ενεργειών.»

Η Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ. έγκαιρα, προ διετίας, είχε ενημερώσει για τη δυνατότητα διεκδίκησης της πληρωμής των επιδομάτων εορτών και αδείας, καλώντας τους συναδέλφους να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα. Μάλιστα, είχε ήδη γίνει από τις αρχές του 2015 η πρώτη δικαστική διεκδίκηση των δώρων και των επιδομάτων.

Πλέον και προκειμένου να διευκολύνουμε τους συναδέλφους παραθέτουμε το υπόδειγμα αίτησης που πρέπει να υποβληθεί προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, μέσω της υπηρεσίας που εργάζεται ο καθείς για την αναδρομική χορήγηση των επιδομάτων εορτών και αργίας των ετών 2014, 2015 και 2016.

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα με νεότερη ανακοίνωση της Ομοσπονδίας θα υπάρξει ενημέρωση σχετικά με τις περαιτέρω ενέργειες όπως το ποιο νομικό γραφείο θα προταθεί από την Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ. για να αναλάβει δικαστικά την υπόθεση.

Το Γεν. Συμβ. της Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ.


Αυτή η σελίδα περιέχει ενσωματωμένο το αρχείο σε μορφή "pdf" και προϋποθέτει να έχετε εγκατεστημένο πρόγραμμα προβολής αρχείων τύπου "pdf".

Δεν έχετε PDF plugin εγκατεστημένο ή το plugin δεν λειτουργεί.

Το συγκεκριμένο αρχείο μπορείτε να το "κατεβάσετε" με δεξί κλικ και Αποθήκευση δεσμού ως (Firefox) ή Αποθήκευση προορισμού ως (Explorer)