Αθήνα, 27/04/2017

Θέμα: «Η Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ. για τον Εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς»

Η Πρωτομαγιά του 2017 βρίσκει όλους εμάς τους εργαζόμενους αντιμέτωπους με τη φτώχια, την εργασιακή ανασφάλεια, τη διάλυση του κοινωνικού κράτους και τη γενικευμένη επίθεση, καθ’ υπόδειξη των δανειστών-δυναστών της χώρας, σε όλες τις εναπομείνασες κατακτήσεις των εργαζομένων με πρόδηλο πολιτικό και ιδεολογικό στόχο την εξαφάνισή τους.

Αυτό το σκηνικό πρέπει να το ανατρέψουμε. Το οφείλουμε απέναντι στους εαυτούς μας, στα παιδιά μας, στην κοινωνική μας τάξη και στον ιστορικό της ρόλο.

Ως  Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ. καλούμε όλες τις συναδέλφισσες και όλους τους συναδέλφους, σε όλη τη χώρα, να συμμετέχουμε μαζικά  στα απεργιακά αγωνιστικά Συλλαλητήρια που διοργανώνει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. με τη Γ.Σ.Ε.Ε.

Στην Αθήνα, συγκέντρωση στις 11:00 π.μ. στην Πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία προς τη Βουλή.

Ταυτόχρονα, στις 9:30 το πρωί της Δευτέρας 1η Μαΐου στο μνημείο του Σταύρου Καλλέργη (Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη) θα καταθέσει Στεφάνι εκ μέρους της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., το μέλος της Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και πρόεδρος της Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ., Γιάννης Παπαγεωργόπουλος.

Η παρουσία μας, η ενότητα μας, η αποφασιστικότητα μας είναι τα όπλα μας!