logo-posyppo

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Π.Ο.Ε. - ΥΠ.ΠΟ.

ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ 1Β – 105 55 ΠΛΑΚΑ

ΤΗΛ.: 210 3220992 – FAX: 210 3236294

Αθήνα, 04/07/2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέμα: «Η Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ. προκηρύττει Παναττική 4ώρη Στάση Εργασίας για την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018.»

Η Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ. προκηρύττει 4ώρη Στάση Εργασίας για τους εργαζόμενους του ΥΠ.ΠΟ.Α. στο νομό Αττικής, την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018 από την έναρξη του ωραρίου εργασίας.

Η Στάση Εργασίας πραγματοποιείται προκειμένου μαζικά να δώσουμε το παρών συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ., στις 7:00 το πρωί, στο Υπουργείο Οικονομικών (Νίκης 5-7, Σύνταγμα) για το θέμα των Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων (Β.Α.Ε.), καθώς και για το ζήτημα των επιτοκίων των στεγαστικών δανείων των Δημοσίων Υπαλλήλων. Ταυτόχρονα, ως Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ. θα απαιτήσουμε άμεσες προσλήψεις για την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων σε καθαριότητα, σε εργατοτεχνίτες, στη φύλαξη και σε επιστημονικό προσωπικό.

Με τη μαζική μας παρουσία θα αναγκάσουμε τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, να σταματήσει το κρυφτούλι και να αντιμετωπίσει όλους εμάς τους εργαζόμενους και τα μεγάλα προβλήματα μας.

Υπενθυμίζουμε πως η Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ. ήταν παρούσα μαζί με την Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και άλλες Ομοσπονδίες την Παρασκευή 29 Ιουνίου όταν ο υπουργός Οικονομικών δεν παρέστη, χωρίς καμία δικαιολογία, σε συνάντηση που μας είχε ορίσει ο ίδιος για τα συγκεκριμένα θέματα.

Αυτή τη φορά με τη μαζική μας παρουσία δεν θα του επιτρέψουμε να κρυφτεί!

Η Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ.