logo-posyppo

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Π.Ο.Ε. - ΥΠ.ΠΟ.

ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ 1Β – 105 55 ΠΛΑΚΑ

ΤΗΛ.: 210 3220992 – FAX: 210 3236294

Αθήνα, 16/06/2014

Θέμα: «Με επιτυχία η εκδήλωση του Αθλητικού Τμήματος της Ομοσπονδίας μας»

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το Αθλητικό Τμήμα της Π.Ο.Ε. – ΥΠ.ΠΟ., έκλεισε την αυλαία της φετινής Αθλητικής χρονιάς την Τρίτη 10/06/2014, πραγματοποιώντας την ετήσια εκδήλωσή του, προκειμένου να τιμήσει τους συναδέλφους που αγωνίζονται στις ομάδες της, αλλά και στελέχη άλλων ομάδων που με την παρουσία τους κρατάνε ψηλά το επίπεδο του πρωταθλήματος της Α.Δ.Ε.Δ.Υ .

Επίσης, για πρώτη φορά στα αθλητικά χρονικά παραβρέθηκε και τιμήθηκε αντιπροσωπεία της ποδοσφαιρικής ομάδας της Πυροσβεστικής, από αντίπαλη ομάδα (Π.Ο.Ε. – ΥΠ.ΠΟ.), για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. 2013 -2014

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Ομοσπονδία τίμησε δύο μεγάλες αθλητικές φυσιογνωμίες της Χώρας. Τον βουλευτή Επικρατείας και τέσσερις φορές ολυμπιονίκη της Άρσης Βαρών, Πύρρο Δήμα, ο οποίος αγωνίζεται και με την ποδοσφαιρική ομάδα της Βουλής και τον Μιχάλη Καψή, ποδοσφαιριστή της Πυροσβεστικής και μέλος της Εθνικής μας Ομάδας, που κατέκτησε το 2004 το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, για τη συνεισφορά τους στην αναβάθμιση του Τομέα Αθλητισμού της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Εκτός των προαναφερομένων, ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε. – ΥΠ.ΠΟ Γιάννης Παπαγεωργόπουλος τίμησε και βράβευσε όλους τους εν ενεργεία και παλαίμαχους παίκτες των ομάδων Ποδοσφαίρου και Μπάσκετ.

Από την εκδήλωση δεν έλειψε βέβαια και ο πρώην Πρόεδρος της Π.Ο.Ε. – ΥΠ.ΠΟ. Γιάννης Τσακοπιάκος, ο οποίος μάλιστα πραγματοποίησε και τη βράβευση στον Πύρρο Δήμα.

Στην όμορφη αυτή βραδιά, μεταξύ των άλλων, παραβρέθηκαν ο Οδυσσέας Ντριβαλάς (Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ), ο Θεόδωρος Χρονόπουλος (Πρόεδρος πολυκέντρου ΑΔΕΔΥ), Χρήστος Μουστάκας (Πρόεδρος ΠΟΕ/ΥΕΘΑ), Τάσος Ντούμας (Πρόεδρος ΟΣΥΟ), Ηλίας Δόλγηρας (μέλος Γ.Σ. ΑΔΕΔΥ), ο Δημήτρης Μίχας (Γεν. Γραμματέας του Αθλητικού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ).

Παρευρέθη επίσης, ο Αθλητικογράφος της ΑΔΕΔΥ Γιάννης Τεριλίδης, ένας πραγματικός εργάτης του εργασιακού και ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, των μικρών κατηγοριών και των πρωταθλημάτων παίδων, ο οποίος μέσα από τη δουλειά του έχει δώσει μια ξεχωριστή νότα στο Πρωτάθλημα της ΑΔΕΔΥ.



Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως ο Δημήτρης Ζερίνος, υπεύθυνος του Αθλητικού Τμήματος της Π.Ο.Ε. – ΥΠ.ΠΟ., ήταν η ψυχή της εκδήλωση και εκείνος που συνέβαλε στα μέγιστα, ώστε η βραδιά να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Το Αθλητικό Τμήμα της Π.Ο.Ε. – ΥΠ.ΠΟ.