Καλώς 'Ηλθατε

Ανακοίνωση - Δελτίο Τύπου - 30-10-2020

logo-posyppo

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Π.Ο.Ε. - ΥΠ.ΠΟ.

ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ 1Β – 105 55 ΠΛΑΚΑ

ΤΗΛ.: 210 3220992 – FAX: 210 3236294

Αθήνα, 30/10/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: «Πρώτη μεγάλη δικαίωση στον αγώνα κατά των συκοφαντών»

Η Ε.Ε της Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ στο πλαίσιο της υπεύθυνης ενημέρωσης προς τους συναδέλφους στο ΥΠ.ΠΟ.Α, σας κάνει γνωστό πως, αργά το μεσημέρι της Πέμπτης 29 Οκτωβρίου, ολοκληρώθηκε η διαδικασία της κύριας ανάκρισης για την υπόθεση δανείων και βοηθημάτων από το Ταμείο Αλληλοβοηθείας.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, με ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέως, άπαντες οι συνάδελφοι μέλη των Δ.Σ του Ταμείου που ερευνήθηκαν   κρίθηκαν ελεύθεροι χωρίς να τους επιβληθεί κανένας περιοριστικός όρος.

Το αποτέλεσμα αυτό ήταν θριαμβευτικό για τους συναδέλφους που, λόγω της συμμετοχής τους στα Δ.Σ του Τ.Α.ΥΠ.ΥΠ.ΠΟ., βρέθηκαν να υπερασπίζονται τους εαυτούς τους μέσα σε ένα τοξικό κλίμα, το οποίο δημιούργησαν οι τόνοι λάσπης που εξαπέλυσαν οι γνωστοί και οι μη εξαιρετέοι κύκλοι από το 2015 και μέχρι σήμερα.

Δυστυχώς, για  αυτούς τους κοινούς συκοφάντες και ευτυχώς για τους συναδέλφους και τη Δημοκρατία μας στην Ελλάδα δικαιοσύνη αποδίδουν οι αδέκαστοι λειτουργοί της και όχι «επαγγελματίες μηχανορράφοι», «στημένοι μηχανισμοί» και «στρατευμένοι γκεμπελίσκοι».

Ως Ε.Ε. της Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ από την πρώτη στιγμή είχαμε δηλώσει σε όλους τους τόνους την απόλυτη εμπιστοσύνη μας στην ελληνική δικαιοσύνη. Ταυτόχρονα, είχαμε  καταστήσει απολύτως σαφές ότι είμαστε αυτοί που επιθυμούμε περισσότερο από κάθε άλλον την πλήρη διερεύνηση των υποθέσεων και την απόδοση ευθυνών όπου και αν υπάρχουν.

Είχαμε επίσης ξεκαθαρίσει, προς πάσα κατεύθυνση, πως η υπεύθυνη στάση μας δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως αδυναμία. Ως εκ τούτου ενημερώνουμε πως ως Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ. σε συνεργασία με τους νομικούς συμβούλους μας, θα οδηγήσουμε στα δικαστήρια, ποινικά και αστικά, όλους αυτούς, ανεξαρτήτως ιδιότητάς τους, που συστηματικά τα τελευταία χρόνια οργάνωσαν, συντόνισαν και εκτέλεσαν την «επιχείρηση» δολοφονιών χαρακτήρων συναδέλφων με τη διαρκή σπίλωση της τιμής και της υπόληψης τους, απαιτώντας την παραδειγματική τους τιμωρία.

Η Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ.