logo-posyppo

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Π.Ο.Ε. - ΥΠ.ΠΟ.

ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ 1Β – 105 55 ΠΛΑΚΑ

ΤΗΛ.: 210 3220992 – FAX: 210 3236294

Αθήνα, 09/11/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέμα: «Επιδόθηκε το εξώδικο του πρόεδρου της Ομοσπονδίας, Γιάννη Τσακοπιάκου, στη δημοσιογράφο, Φωτεινή Λαμπρίδη.»

Στο πλαίσιο της ενημέρωσής σας, σας κάνουμε γνωστό πως, όπως είχαμε προαναγγείλει και στην ανακοίνωση μας της 5ης Νοεμβρίου, στη δημοσιογράφο του site www.tvxs.gr , κ. Φωτεινή Λαμπρίδη, κοινοποιήθηκε ήδη το πρώτο εξώδικο που της απέστειλε ο πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ., Γιάννης Τσακοπιάκος.

Ο συνάδελφος πρόεδρος, με το εξώδικο του, απαιτεί την αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψης του, ενώ καθιστά απολύτως σαφές πως σε διαφορετική περίπτωση θα ασκήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματα του. Το εξώδικο, εκτός από την κ. Λαμπρίδη, κοινοποιήθηκε και στον κ. Νίκο Κούλογλου, ο οποίος φέρει τον τίτλο του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας που ανήκει το εν λόγω site.

Στη συνέχεια παραθέτουμε αυτούσιο το κείμενο του εξωδίκου του προέδρου της Ομοσπονδίας, προκείμενου να έχετε πληρέστερη και αντικειμενική εικόνα.

Η Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ.


Αυτή η σελίδα περιέχει ενσωματωμένο το αρχείο σε μορφή "pdf" και προϋποθέτει να έχετε εγκατεστημένο πρόγραμμα προβολής αρχείων τύπου "pdf".

Δεν έχετε PDF plugin εγκατεστημένο ή το plugin δεν λειτουργεί.

Το συγκεκριμένο αρχείο μπορείτε να το "κατεβάσετε" με δεξί κλικ και Αποθήκευση δεσμού ως (Firefox) ή Αποθήκευση προορισμού ως (Explorer)