Καλώς 'Ηλθατε

Χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά των εργαζομένων του ΥΠ.ΠΟ.Α.

logo-posyppo

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Π.Ο.Ε. - ΥΠ.ΠΟ.

ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ 1Β – 105 55 ΠΛΑΚΑ

ΤΗΛ.: 210 3220992 – FAX: 210 3236294

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αθήνα 16/12/2020

Αρ.πρωτ.:674

ΘΕΜΑ:  Χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά των εργαζομένων  του ΥΠ.ΠΟ.Α.

Συναδέλφισσες,  συνάδελφοι,

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού (Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ) προγραμμάτιζε, όπως και πέρυσι,  την  πραγματοποίηση  Εορταστικών εκδηλώσεων  για τα παιδιά των συναδέλφων που εργάζονται στο ΥΠ.ΠΟ.Α. και στα εποπτευόμενα απ’ αυτό Νομικά Πρόσωπα .

Δυστυχώς, όμως, φέτος βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις λόγω της πανδημίας  του κορονοϊού.  Ως εκ τούτου με απόλυτο αίσθημα ευθύνης,  απέναντι στους συναδέλφους μας, αλλά και τηρώντας στο ακέραιο τις οδηγίες της πολιτείας, είμαστε αναγκασμένοι να αναπροσαρμόσουμε τις δράσεις μας και να ακυρώσουμε τις  εκδηλώσεις που είχαμε προγραμματίσει για τα παιδιά μας (θεατρικές παραστάσεις, παιδικές εορτές, εκδηλώσεις βράβευσης αριστούχων μαθητών).

Ωστόσο, μέσα σε αυτές τις συνθήκες, οφείλουμε να κρατήσουμε την αισιοδοξία ζωντανή! Την αισιοδοξία που συμβολίζουν, περισσότερο από κάθε τι άλλο τα παιδιά μας , που τους  αξίζει μόνο το χαμόγελο ιδιαίτερα αυτή την εποχή.  Τα παιδιά μας δεν πρέπει να στερηθούν το πνεύμα της γιορτής των Χριστουγέννων που εκτός των άλλων ταυτίζεται και με τα καθιερωμένα δώρα.

 Έτσι  ως Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ., σε συνεργασία με τα Σωματεία και τους Συλλόγους μέλη μας, καθώς και με την ουσιαστική συμβολή του Τ.Α.ΥΠ.ΥΠ.ΠΟ., θα προσφέρουμε ως χριστουγεννιάτικο δώρο στα παιδιά ηλεκτρονικές δωροκάρτες ώστε να μπορέσουν από την ασφάλεια του σπιτιού τους να τις εξαργυρώσουν.  Η δράση μας αυτής υλοποιείται, όπως και πέρσι, με την θερμή αποδοχή και  έμπρακτη συνδρομή της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λίνας Μενδώνη, μέσω του Τ.Α.ΥΠ.ΥΠ.ΠΟ

Οι δωροκάρτες απευθύνονται σε όσα  παιδιά έχουν γεννηθεί από το 2005 μέχρι και σήμερα.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους των οποίων τα παιδιά πληρούν τα ηλικιακά κριτήρια, όπως συμπληρώσουν την αίτηση ηλεκτρονικά πατώντας το παρακάτω link,

https://forms.gle/wxYZQc3EqY3sg1Zu6

Ή με το κινητό σας εδώ

                                                    

Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτό η αίτηση σας να γίνει ηλεκτρονικά μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτηση που επισυνάπτεται και να την καταθέσετε στο αρμόδιο σωματείο σας  έως 31/12.

Η διάθεση των δωροκαρτών θα ξεκινήσει  μετά την εκκαθάριση των πρώτων χιλίων αιτήσεων, οπότε θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση της Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ.

Πληροφορίες :  Νίκος Λούβρης   6972727474 ,  Γεωργίου Νιόβη  6972295462

 

Η  Ε.Ε  ΤΗΣ Π.Ο.Ε – ΥΠ.ΠΟ


 

Δεν έχετε PDF plugin εγκατεστημένο ή το plugin δεν λειτουργεί.

Το συγκεκριμένο αρχείο μπορείτε να το "κατεβάσετε" με δεξί κλικ και Αποθήκευση δεσμού ως (Firefox) ή Αποθήκευση προορισμού ως (Explorer)