Καλώς 'Ηλθατε

Ανακοίνωση -27-08-2021

logo-posyppo

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Π.Ο.Ε. - ΥΠ.ΠΟ.

ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ 1Β – 105 55 ΠΛΑΚΑ

ΤΗΛ.: 210 3220992 – FAX: 210 3236294

Αθήνα, 27/08/2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέμα: «Η εμπιστοσύνη μας στην επιστήμη είναι η απάντηση στους διχαστές. Στηρίζουμε αποφασιστικά τον εμβολιασμό»

Ως Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ., από την πρώτη μέρα που ξέσπασε η πανδημία του κορονοϊού, αγωνιστήκαμε και αγωνιζόμαστε για να διασφαλίσουμε στο σύνολο των συναδέλφων το δικαίωμα της μέγιστης δυνατής ασφάλειας στον εργασιακό τους χώρο. Δώσαμε μάχη για να προστατεύσουμε -χωρίς καμία έκπτωση- ειδικά τους πιο ευάλωτους, από τον κίνδυνο να νοσήσουν από COVID-19.Ήμασταν και είμαστε δίπλα στους συναδέλφους απαιτώντας από την πολιτική ηγεσία τα κατάλληλα ανά περίπτωση μέτρα, σε αντίθεση με άλλους που επέλεξαν την… ασφάλεια του καναπέ τους. Η υγεία των εργαζομένων στο ΥΠ.ΠΟ.Α. και των οικογενειών τους ήταν και παραμένει για εμάς προτεραιότητα.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε όσους συναδέλφους δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί να το πράξουν άμεσα. Κλείνουμε τα αυτιά μας σε εκείνους που «επενδύουν» στο διχασμό και στην αύξηση των θυμάτων της COVID-19. Προστατεύουμε τους εαυτούς μας, τις οικογένειές μας, τους συναδέλφους μας, την κοινωνία.

Μόνο έτσι θα ξανακερδίσουμε τη ζωή μας, την κοινωνική μας συνοχή, την αποκατάσταση της καθημερινότητας μας. Μόνο έτσι δεν θα θρηνήσουμε άλλους νεκρούς. Μόνο έτσι θα αποφύγουμε τα καταστροφικά lock down. Μόνο έτσι θα κλείσουμε την πανδημία στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

ΑΓΑΠΗΤΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ, ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ,

ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ! ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

 

Η Ε.Ε της Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ