Τα Νέα μας

Ανοικτή Επιστολή για 8 Μάη

logo-poeyppo-pospert

 

Αθήνα, 12/05/2011

Προς:

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αγαπητοί Συναδέλφισσες/φοι,

Η Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ. και η Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. εκφράζουν ένα θερμό ευχαριστώ σε όλους σας και στον καθένα προσωπικά, για τις μαγευτικές στιγμές που χαρίσατε στους εργαζόμενους, στους Έλληνες και ξένους επισκέπτες που παρακολούθησαν στις 8 Μάη την εκδήλωση στην Ακρόπολη.

Όλοι εσείς, Μαέστροι, Σολίστ, Μουσικοί και Χορωδοί, που αποτελείτε το πολιτιστικό απόθεμα της πατρίδας μας μπορείτε και μπορούμε όλοι μαζί με την δύναμη της τέχνης, να αναδείξουμε την Ελλάδα της ποιότητας και του πολιτισμού.

Η εθελοντική συμμετοχή σας στην πρωτότυπη μουσική εκδήλωση απέδειξε περίτρανα, ότι η τέχνη μπορεί να συνυπάρξει με τη διαμαρτυρία και να διαδώσει μήνυμα ευαισθητοποίησης και εναντίωσης στην πολιτική της συνεχούς υποβάθμισης και απαξίωσης της ενημέρωσης και των πολιτιστικών αγαθών μας.

Το μουσικό χρώμα της εκδήλωσης, οι άψογες ορχηστρικές εκτελέσεις, γοήτευσαν τους παρευρισκόμενους και έδωσαν μια διαφορετική νότα διαμαρτυρίας.

Η απήχηση της μουσικής, ως διεθνές μέσο επικοινωνίας και διαμαρτυρίας, απευθύνεται με τρόπο άμεσο σε όλους τους πολίτες του κόσμου και τους προτρέπει να γίνουν αλληλέγγυοι στους αγώνες για ένα δικαιότερο και καλύτερο κόσμο.

Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι η εκδήλωση της 8ης Μάη θα είναι η απαρχή για εξίσου ποιοτικές εκδηλώσεις.

Σας ευχαριστούμε θερμά και πάλι.

Για την Ε.Ε. της Π.Ο.Ε. – ΥΠ.ΠΟ.              Για το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ.

Γιάννης Τσακοπιάκος                        Παναγιώτης Καλφαγιάννης