logo-posyppo

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Π.Ο.Ε. - ΥΠ.ΠΟ.

ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ 1Β – 105 55 ΠΛΑΚΑ

ΤΗΛ.: 210 3220992 – FAX: 210 3236294

Αθήνα, 05/03/2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέμα: «Η Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ στηρίζει την κινητοποίηση του Ενιαίου Συλλόγου Αττικής, Στερεάς και Νήσων»

Είναι πραγματικά προκλητικό σαν γεγονός, σε μία περίοδο που είναι ανοιχτά όλα τα «καυτά» ζητήματα για τους εργαζόμενους στο ΥΠ.ΠΟ.Α, σε μία περίοδο που καθημερινά βιώνουμε τον εφιάλτη της απόλυσης, προκειμένου να καλυφθούν οι έξωθεν εντολές, το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού να οργανώνει κλειστά συνέδρια, στο πλαίσιο της ελληνικής προεδρίας της Ε.Ε., όπως αυτό με τίτλο «Η πολιτιστική κληρονομιά στο προσκήνιο! Προς μια κοινή προσέγγιση για μια βιώσιμη Ευρώπη».

Το συνέδριο αυτό, απ’ ό,τι φαίνεται, είναι ανοιχτό σε όλους (επιχειρηματίες, τεχνοκράτες, εκπρόσωπους τραπεζών) εκτός από τους εργαζόμενους στο ΥΠ.ΠΟ.Α. πράγμα που φανερώνει ξεκάθαρα την πολιτική απόφαση για αποκλεισμό των εργαζομένων στο Υπουργείο, από οποιαδήποτε ενέργεια που έχει να κάνει, έστω και έμμεσα, με τη χάραξη πολιτικής του ΥΠ.ΠΟ.Α..

Ως Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ. εναντιωνόμαστε σε όλες αυτές τις ενέργειες και στηρίζουμε την κινητοποίηση που έχει προκηρύξει το Δ.Σ του Ενιαίου Συλλόγου Αττικής, Στερεάς και Νήσων, με στάση εργασίας την Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014, από τις 13:00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 13:30 στη συμβολή των οδών Βασιλίσσης Σοφίας και Ριζάρη.

Η Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ.