https://www.poeyppo.gr

Καλώς 'Ηλθατε

logo-posyppo

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Π.Ο.Ε. - ΥΠ.ΠΟ.

ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ 1Β – 105 55 ΠΛΑΚΑ

ΤΗΛ.: 210 3220992 – FAX: 210 3236294

Αθήνα, 24/9/2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέμα: «Ζητάμε ταπεινά «συγγνώμη» από την «πάντα άξια» κ. Ναταλί Χατζηαντωνίου και ενημερώνουμε τους συναδέλφους μας»

Με αφορμή το «ρεπορτάζ» για Πούλιτζερ της «έγκριτης», «αμερόληπτης» και «αδέκαστης» κ. Ναταλί Χατζηαντωνίου, στην «Εφημερίδα των Συντακτών» στις 23/9/2021, με το οποίο «πληροφορούσε» για τη βάφτιση του γιου του προέδρου της Ε.Ε της Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ, συνάδελφου Γιάννη Τσακοπιάκου, αισθανόμαστε την ανάγκη να της ζητήσουμε ταπεινά συγγνώμη.

Ζητάμε ταπεινά συγγνώμη που ο συνάδελφος πρόεδρος (τον οποίο στο πλαίσιο της «αποστολής» της η κ. Χατζηαντωνίου φροντίζει να εμφανίζει στους αδαείς ως ήδη καταδικασμένο, καταργώντας κάθε έννοια δικαιοσύνης και ηθικής) δεν την κάλεσε στη βάφτιση του γιού του, ώστε να μπορεί να «φακελώσει» η ίδια με ευκολία όλους τους παρευρισκόμενους και να τους κρεμάσει στα μανταλάκια μαζί με τα παιδιά τους.

Ζητάμε ταπεινά συγγνώμη από την κ. Χατζηαντωνίου και τους «συνεργάτες» της που χρειάστηκε να «ταλαιπωρηθεί» τόσο πολύ για βρει την κατάλληλη φωτογραφία του νεοφώτιστου και των άλλων νηπίων που δημοσίευσε για να «υπηρετήσει» το… «λειτούργημα» της!

Δυστυχώς, κ. Χατζηαντωνίου, τόσο εμείς όσο και ο συνάδελφος Γιάννης Τσακοπιάκος έχουμε διαφορετική αισθητική και ηθική από εσάς. Στις ζωές μας θέλουμε ανθρώπους που δεν κρύβονται στα σκοτάδια, που δεν «δολοφονούν» υπολήψεις και οικογένειες προκειμένου να εξυπηρετήσουν συμφέροντα. Στις χαρές μας δεν χωράνε «εραστές της κλειδαρότρυπας»!

Εκτός από τα παραπάνω το «ρεπορτάζ» της κ. Χατζηαντωνίου (που συμπεριλαμβάνεται στα αναρίθμητα πλέον δημοσιεύματα της «εργολαβίας» εναντίον του συναδέλφου Γιάννη Τσακοπιάκου, του Δημοκρατικού Συνδικαλιστικού Κινήματος στο ΥΠ.ΠΟ.Α και της παράταξης που υπηρετεί ο συνάδελφος Πρόεδρος της Ομοσπονδίας και υπερψηφίζεται από το 65% των συναδέλφων) μας δίνει την ευκαιρία να ενημερώσουμε τους συναδέλφους μας για μία σειρά από γεγονότα που διαστρέβλωσε η «αμερόληπτη» συντάκτρια:

1. Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών αποφάσισε πως ο συνάδελφος Γιάννης Τσακοπιάκος ως Πρόεδρος του Τ.Α.ΥΠ.ΥΠ.ΠΟ. είχε μεριμνήσει για την απόλυτη ασφάλεια των βιβλίων πρωτοκόλλων και πως άλλο άτομο ευθύνεται για την απώλεια τους. Μήπως η κ. Χατζηαντωνίου γνωρίζει, «κατά τύχη», καλά αυτό το άτομο;

2. Η δίκη στην οποία αναφέρεται η «αδέκαστη ρεπόρτερ» για την απουσία του συναδέλφου προέδρου από την εργασία του έχει ήδη πραγματοποιηθεί. Το αποτέλεσμα ήταν η πανηγυρική ΑΘΩΩΣΗ του Γιάννη Τσακοπιάκου και των άλλων συναδέλφων που ταλαιπωρήθηκαν τόσο άδικα. Η κ. Χατζηαντωνίου, με τόσο καλή πληροφόρηση από συγκεκριμένο κύκλο εντός του ΥΠ.ΠΟ.Α, δεν έμαθε για αυτή την εξέλιξη ή μήπως δεν τη συνέφερε να τη γράψει;

3. Για την υπόθεση των 17 συναδέλφων μελών παλιότερων Δ.Σ του Τ.Α.ΥΠ.ΥΠ.ΠΟ η κ. Χατζηαντωνίου γνωρίζει πολύ καλά πως αφού πέρασαν τη βάσανο της ανάκρισης, εισαγγελέας και ανακρίτρια, δεν τους επέβαλαν καμία ποινή και κανέναν περιοριστικό όρο. Εκτός από ένα πρόσωπο το οποίο δεν είναι ο συνάδελφος Γιάννης Τσακοπιάκος. Βέβαια και σε αυτή την περίπτωση στο πλαίσιο της «εργολαβίας», η «έγκριτη ρεπόρτερ» φροντίζει να κάνει το άσπρο μαύρο στοχεύοντας στη δημιουργία εντυπώσεων.

Μετά από όλα τα παραπάνω ζητάμε, για ακόμη μία φορά, συγγνώμη από την κ. Χατζηαντωνίου και δεσμευόμαστε πως προσεχώς θα της στείλουμε «πρόσκληση».

 

Η Ε.Ε της Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ

Ως Ε.Ε της Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ. αποχαιρετάμε τον Μίκη Θεοδωράκη με βαθιά αισθήματα σεβασμού και τιμής απέναντι στην παγκόσμια προσωπικότητα του.

Αποχαιρετάμε τον δημιουργό που έκανε γνωστή την Ελλάδα στα πέρατα του κόσμου και του οποίου το έργο θα συναρπάζει στο διηνεκές γενιές σε κάθε γωνιά της υφηλίου.

Αποχαιρετάμε τον Μίκη των μεγάλων αγώνων, αρχικά ενάντια στους κατακτητές και αργότερα απέναντι στη Χούντα των Συνταγματαρχών. Αποχαιρετάμε τον Μίκη με τις ξεκάθαρες πατριωτικές θέσεις, τις οποίες στιγμή δεν δίστασε να υπερασπιστεί.

Αποχαιρετάμε τον Μίκη που δεν ξεχώριζε τους ανθρώπους και τους καλλιτέχνες, αλλά αντιμετώπιζε τους πάντες με αμεσότητα, αγάπη και ένα αέναο χαμόγελο που σκλάβωνε τους πάντες.

Αντίο «Αθάνατε» Μίκη του Ελληνικού Λαού, Αντίο Μίκη του Ελληνικού Πολιτισμού.

Οι εργαζόμενοι στο Υπουργείο Πολιτισμού θα σε θυμόμαστε και θα σε τιμάμε πάντα!

 

Η Ε.Ε της Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ

Αρχική Σελίδα Ανακοινώσεις Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ.