logo-posyppo

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Π.Ο.Ε. - ΥΠ.ΠΟ.

ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ 1Β – 105 55 ΠΛΑΚΑ

ΤΗΛ.: 210 3220992 – FAX: 210 3236294

Αθήνα, 18/1/2024

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

« Υπερκαλύφθηκε προς ώρας η ανάγκη για αίμα για τη συνάδελφο Χαρίκλεια Μάκκα»

Μετά τη συγκινητική ανταπόκριση των συναδέλφων, από όλη τη χώρα, στην έκκληση της ΠΟΕ-ΥΠ.ΠΟ για συγκέντρωση μονάδων αίματος για τη συναδέλφισσα Χαρίκλεια Μάκκα, σας ενημερώνουμε πως οι ανάγκες έχουν υπερκαλυφθεί προς ώρας.

Επειδή θα χρειαστεί σίγουρα επιπλέον αίμα το επόμενο διάστημα, παρακαλούμε όσοι συνάδελφοι επιθυμούσαν να δώσουν αίμα να είναι σε αναμονή. Για το λόγο αυτό θα υπάρχει έγκυρη ενημέρωση για το πότε θα χρειαστεί να μεταβούν σε Δημόσιο Νοσοκομείο προκειμένου να προσφέρουν αίμα.

Επισημαίνουμε, πως όσες και όσοι δώσατε ήδη αίμα χρειάζεται να επικοινωνήσετε με την Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ στο 210-3220992 ώστε να υπάρχει καταγραφή των αιμοδοτών και να μην χαθεί μονάδα αίματος που προορίζεται για τη συνάδελφο.

Η συνάδελφος Χαρίκλεια (Χαρά) Μάκκα και η οικογένειά της ζήτησαν από την Ομοσπονδία να μεταφέρουμε σε όλες τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους τις θερμές τους ευχαριστίες.

Ως Ε.Ε της Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ εκφράζουμε τη μεγάλη μας χαρά για την αλληλεγγύη που υπάρχει μεταξύ των εργαζομένων στο ΥΠ.ΠΟ και αποδείχθηκε ξεκάθαρα για ακόμη μία φορά.

Ταυτόχρονα, απευθύνουμε στη συναδέλφισσα Χαρά Μάκκα τις θερμότερες ευχές μας για γρήγορη ανάρρωση και δηλώνουμε πως θα είμαστε στο πλευρό της σε ό,τι χρειαστεί.

Η Ε.Ε της Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ