ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΛΑΔΩΝ Δ.Ε.

Μπουμπουλίνας 20 – τ.κ. 106 81 - Αθήνα

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ΠΡΟΣ: ΄Ολους τους υπαλλήλους του ΥΠ.ΠΟ.Τ.

Αγαπητοί Συνάδελφοι.

Δίνοντας αίμα κάνουμε μία πράξη συναδελφικής και ανθρώπινης αλληλεγγύης.

Σας γνωρίζουμε ότι η επόμενη αιμοληψία θα γίνει στις:

15 & 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011, ημέρες ΠΕΜΠΤΗ και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ μπορεί να είναι όλοι οι εργαζόμενοι στο ΥΠ.ΠΟ.Τ. με οποιαδήποτε σχέση εργασίας: (Μόνιμοι, Αορίστου, Ωρομίσθιοι κ.λ.π)

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους οι συνάδελφοι αιμοδότες πρέπει να γνωρίζουν τα ακόλουθα:

Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ:

  1. Την Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011 στο κτίριο της Κεντρικής Υπηρεσίας Μπουμπουλίνας 20 και με ώρα έναρξης 8.30 π.μ. για τους συνάδελφους αιμοδότες της Κ.Υ. (Μπουμπουλίνας - Σαριπόλου - Καρύτση - Ερμού - Μετσόβου), Ε.Α.Μ. - Επιγραφικού - Νομισματικού, Βυζαντινού Μουσείου, Τ.Α.Π.Α. και Εθνικής Πινακοθήκης.
  2. Την Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2011 στο κτίριο της Κεντρικής Υπηρεσίας Μπουμπουλίνας 20 και με ώρα έναρξης 8.30 π.μ. για τους συνάδελφους αιμοδότες της Α΄ ΕΠΚΑ, των Περιφερειακών Υπηρεσιών, του Ο.Α.Ν.Μ.Α., της Ενοποίησης Αρχαιολογικών Χώρων και των Εφορειών (: ΕΝΑΛΙΩΝ - ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΙΑΣ - Β΄ ΕΠΚΑ - Γ΄ ΕΠΚΑ - 1η ΕΒΑ - 2η ΕΒΑ - 1η ΕΝΜ και Τ.Δ.Π.Ε.Α.Ε.).

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΟΙ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

  1. Δεν μπορούν να δώσουν αίμα με άδειο το στομάχι.
  2. Οι παλιοί αιμοδότες πρέπει να έχουν μαζί τους ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΙΜΟΔΟΤΟΥ. ΄Οσοι εξ αυτών δεν έχουν πάρει το δελτίο τους, να το ζητήσουν από τους υπεύθυνους της αιμοδοσίας
  3. Καταστάσεις των αιμοδοτών θα στέλνονται μερίμνη του Δ.Σ. στις Υπηρεσίες των αιμοδοτών από τις οποίες οι Προϊστάμενοι θα τους χορηγούν άτυπη άδεια δύο (2) ημερών σύμφωνα με την Αριθ. ΥΠΠΟ/ΔΙΟΙΚ/Α3/Φ59/26231/2.6.97 Εγκύκλιο του Γεν. Γραμματέα του ΥΠ.ΠΟ.
  4. Σημειώνουμε ότι η άδεια χορηγείται ΜΟΝΟ στους αιμοδότες που συμμετέχουν στις προκαθορισμένες ημερομηνίες αιμοληψιών που γίνονται τέσσερις φορές τον χρόνο και σύμφωνα με την διαδικασία που προβλέπεται από την ΔΙΑΔ/Δ.53/214/16897.20784 Εγκύκλιο του Υπουργείου Προεδρίας.
  5. Σύμφωνα με την Σ.Σ.Ε. και οι Υπάλληλοι του Τ.Δ.Π.Ε.Α.Ε μπορούν να δίνουν αίμα για λογαριασμό της Τράπεζας του ΥΠ.ΠΟ.Τ. και δικαιούνται δύο ημέρες άδεια για κάθε αιμοληψία, όπως όλοι οι εθελοντές αιμοδότες.
  6. Η συμμετοχή σας στην αιμοδοσία θα γίνεται με απόλυτη σειρά προτεραιότητας, με αριθμό που δίδεται στο χώρο Αιμοληψίας στους αιμοδότες, από τους υπεύθυνους της αιμοδοσίας την ίδια μέρα.
  7. Επίσης επισημαίνουμε ότι η Τράπεζα Αίματος καλύπτει τις ανάγκες των αιμοδοτών και των οικογενειών τους όχι ανάγκες φίλων, γνωστών κ.λ.π.

Συνάδελφοι:  Γίνετε εθελοντές αιμοδότες. Δυναμώστε την Τράπεζα αίματος.

Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 

Το Δ.Σ. του Πανελληνίου Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΠ.ΠΟ. Κλάδων Δ.Ε.

Ο Πρόεδρος                                              Ο Γεν. Γραμματέας

ΠΕΤΡΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ                                       ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΑΝΤΗΣ