logo-posyppo

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Π.Ο.Ε. - ΥΠ.ΠΟ.

ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ 1Β – 105 55 ΠΛΑΚΑ

ΤΗΛ.: 210 3220992 – FAX: 210 3236294

 

Εορταστική  Εκδήλωση για τα παιδιά των Εργαζομένων στο ΥΠ.ΠΟ  30/12/2023

 

«Ο γάτος ο Ηλίας δεν καταφέρνει να μπει στην παρέα του Τζα και του Τζίκι γιατί περπατάει παράξενα. Με τη βοήθεια της γλυκιάς γάτας Αλίκης, όμως, παίρνει θάρρος και βρίσκει αυτό που τον κάνει ξεχωριστό. Και επειδή «πίσω έχει η γάτα την ουρά» ο Ηλίας με το περίεργο περπάτημα… σώζει τελικά όλη τη γατοσυνοικία!»

«Αν θέλετε να μάθετε πού κρύβεται το θάρρος και πώς σε κάνει δυνατό αυτό που ήταν βάρος, η ιστορία ξεκινά. Αρχίζει η μαγεία.
Καλωσορίσατε λοιπόν στη γατοσυνοικία»

Συναδέλφισσες  και συνάδελφοι ,

Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί με προηγούμενη μας ανακοίνωση, μετά από συντονισμένες ενέργειες της Ε.Ε της Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ και της Υπουργού Πολιτισμού, κ. Λίνας Μενδώνη, τα μικρά μας παιδιά το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολισμού θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν  την   παράσταση  «Ηλίας ο πρώτος γάτος χορευτής της γατοϊστορίας»  σε κείμενο Στέφανου Παπατρέχα και  σκηνοθεσία Νάντιας Δαλκυριάδου και Στέφανου Παπατρέχα.

Το έργο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 2 έως 5 ετών. (Έτος γέννησης 2021 έως και 2018) και σε ένα γονέα συνοδό.

Για την διασφάλιση της νομιμότητας της όλης διαδικασίας, οι συνάδελφοι που θα υποβάλλουν αίτηση θα ενημερωθούν αναλυτικά με νεώτερη ανακοίνωση, στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα δηλώσουν  στην πλατφόρμα  αλλά και με sms στο κινητό τους τηλέφωνο, για την ημερομηνία που θα παραλάβουν από τα γραφεία της Π.Ο.Ε ΥΠ.ΠΟ.  ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ    ένα ατομικό φάκελο με την πρόσκληση  της παράστασης.

Σας καλούμε όπως συμπληρώσετε την αίτηση  για την παράσταση

«Ηλίας ο πρώτος γάτος χορευτής της γατοϊστορίας»

ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα  κάνοντας click ΕΔΩ

 

Αιτήσεις για την εορταστική εκδήλωση  θα γίνονται δεκτές μέχρι  10/12/2023

                               Όπως πάντα θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

 

Η Ε.Ε της Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ