logo-posyppo

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Π.Ο.Ε. - ΥΠ.ΠΟ.

ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ 1Β – 105 55 ΠΛΑΚΑ

ΤΗΛ.: 210 3220992 – FAX: 210 3236294

 

Εορταστική εκδήλωση της Π.Ο.Ε ΥΠ.ΠΟ για τα παιδιά των Εργαζομένων στο ΥΠ.ΠO.

Παρασκευή 29/12/2023 & ώρα 12:00

 «Παραμονή Χριστουγέννων, η Μαρί-Κλάρα ανοίγει τα δώρα του νονού της και βρίσκει ένα παράξενο παιχνίδι, τον αγαπημένο της Καρυοθραύστη. Στον εύθραυστο παιδικό της κόσμο τα όνειρα και η πραγματικότητα μπερδεύονται γλυκά. Στην αγκαλιά του Καρυοθραύστη θα δει τα πιο υπέροχα όνειρα αλλά και τους πιο τρομακτικούς εφιάλτες. Στη νέα εποχή ο Καρυοθραύστης του Μπαλέτου της ΕΛΣ αναδεικνύει τη σκοτεινή αλλά και τη φωτεινή, φαντασμαγορική πλευρά του γνωστού παραμυθιού. Ένας νέος παράξενος κόσμος δημιουργείται επί σκηνής, όπου το γυάλινο δωμάτιο-βιτρίνα της Μαρί-Κλάρας συναντά τα φωτεινά πολύχρωμα αντικείμενα που αιωρούνται στη σκηνή, τις μπαρόκ πύλες που οδηγούν στα υπόγεια του βασιλείου των ποντικιών, αλλά και το πάμφωτο χριστουγεννιάτικο δέντρο», σημειώνει ο  σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Ρήγος».

Συναδέλφισσες  και συνάδελφοι ,

Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί με προηγούμενη μας ανακοίνωση, μετά από συντονισμένες ενέργειες της Ε.Ε της Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ και της Υπουργού Πολιτισμού, κ. Λίνας Μενδώνη, τα παιδιά μας  θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν  την  πολυβραβευμένη παράσταση «Ο Καρυοθραύστης» του Πιοτρ  Ίλιτς Τσαϊκόφσκι σε σκηνοθεσία και χορογραφία Κωνσταντίνου Ρήγου. Η παράσταση θα δοθεί αποκλειστικά και μόνο για τα παιδιά μας,  μέσα στην καρδιά των εορτών, την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 στην Εθνική Λυρική Σκηνή στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».

Το έργο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 6 έως 14 ετών (Έτος γέννησης 2009 έως και 2017) και σε ένα γονέα συνοδό.

Για την διασφάλιση της νομιμότητας της όλης διαδικασίας, οι συνάδελφοι που θα υποβάλλουν αίτηση θα ενημερωθούν αναλυτικά με νεώτερη ανακοίνωση, στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα δηλώσουν  στην πλατφόρμα  αλλά και με sms στο κινητό τους τηλέφωνο, για την ημερομηνία που θα παραλάβουν από τα γραφεία της Π.Ο.Ε ΥΠ.ΠΟ  ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ  ένα ατομικό φάκελο με τα εισιτήρια τους καθώς και το πρόγραμμα της παράστασης. Τα εισιτήρια θα έχουν αριθμημένες θέσεις, όπως και σε όλες τις παραστάσεις, με σκοπό να διευκολυνθεί η όλη διαδικασία.

Για τους συναδέλφους γονείς που θα συνοδεύσουν τα παιδιά τους στην παράσταση θα δοθεί άδεια μίας ημέρας.

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος διαθέτει parking  {με χρέωση €1,50/ώρα } όπου μπορείτε να  σταθμεύσετε τα αυτοκίνητά σας, ειδάλλως μπορείτε να επισκεφτείτε το ακόλουθο link όπου θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τον τρόπο με τον οποίο σας εξυπηρετεί να έρθετε: https://www.snfcc.org/visit-snfcc. ή https://www.nationalopera.gr/i-episkepsi-sas.

Σας καλούμε όπως συμπληρώσετε την αίτηση  για την παράσταση  «ο Καρυοθραύστης»  ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα  κάνοντας click  ΕΔΩ

Αιτήσεις για την εορταστικές εκδηλώσεις  θα γίνονται δεκτές μέχρι  10/12/2023

Όπως πάντα θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.  

Για την Π.Ο.Ε – ΥΠ.ΠΟ

     Ο Πρόεδρος                                                                                      Ο Γ. Γραμματέας

Γιάννης Τσακοπιάκος                                                                         Γρηγόρης Βαφειάδης

 

 

Πληροφορίες: Καθημερινά 11:00-14:00  Π.Ο.Ε – ΥΠ.ΠΟ τηλ:   2103220992

Λούβρης Νίκος τηλ: 6972727474 - Γεωργίου Νιόβη τηλ: 6972295462