logo-posyppo

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Π.Ο.Ε. - ΥΠ.ΠΟ.

ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ 1Β – 105 55 ΠΛΑΚΑ

ΤΗΛ.: 210 3220992 – FAX: 210 3236294

 

Αθήνα, 10/4/2024

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

« Η Ε.Ε της Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ απαντά στη λάσπη της "σέχτας" που διοικεί τον Σ.Ε.Α»

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ απαντά στην ανακοίνωση- μνημείο λάσπης που εξέδωσε η «διοίκηση» του Σ.Ε.Α» για τον δήθεν αποκλεισμό της από την Κοινοβουλευτική Επιτροπή, όπου συζητείται νομοσχέδιο του Υπουργείου Πολιτισμού.

Η «γκεμπελίστικη σέχτα» που έχει καταντήσει τον πάλαι ποτέ κορυφαίο Επιστημονικό Σύλλογο των Ελλήνων Αρχαιολόγων παραμάγαζο διοργάνωσης Πανηγυριών και «κοινωνικών εκδηλώσεων» χωρίς τιμολόγια και παραστατικά, δεν μπορεί να αποδεχτεί την αλήθεια.

-Δεν εκπροσωπούν τους εργαζόμενους στο Υπουργείο Πολιτισμού τα «αριστερά τσόλια» που είχαν μάθει να ασκούν παραδιοίκηση την εποχή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που είχαν αναλάβει εργολαβικά την εξυπηρέτηση ημετέρων, την χάλκευση στοιχείων και την δολοφονία χαρακτήρων.

-Δεν εκπροσωπούν τους εργαζόμενους στο Υπουργείο Πολιτισμού οι «μύστες της συκοφαντίας» που κρύβουν από το λιβελογράφημα τους, το οποίο βάπτισαν ανακοίνωση ότι, παρά τις λυσσαλέες προσπάθειες τους, στις δύο δίκες που έχουν πραγματοποιηθεί ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας και τα συνδικαλιστικά στελέχη ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ.

-Δεν εκπροσωπούν τους εργαζόμενους στο Υπουργείο Πολιτισμού τα «γκρουπούσκουλα» που έχουν κατορθώσει να χάσουν το Κτίριο που στεγαζόταν ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων για σωρεία παρανομιών για τις οποίες ελέγχονται από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας, αλλά.. ξέχασαν και αυτό να το αναφέρουν, γιατί δεν τους συμφέρει.

-Δεν εκπροσωπούν τους εργαζόμενους στο Υπουργείο Πολιτισμού οι «καρικατούρες» που προσπαθούν να κτίσουν πολιτικές καριέρες, πουλώντας δήθεν «επανάσταση» αλλά στην πράξη είναι οι μεγαλύτεροι ντίλερ συμφερόντων.

-Δεν εκπροσωπούν τους εργαζόμενους στο Υπουργείο Πολιτισμού οι «κηφήνες» που με την αναβλητικότητα τους έχουν οδηγήσει τους πολίτες να θεωρούν το ΥΠ.ΠΟ συνώνυμο της καθυστέρησης και της ταλαιπωρίας στις υποθέσεις τους.

-Δεν εκπροσωπούν τους εργαζόμενους στο Υπουργείο Πολιτισμού τα «απολειφάδια του Στάλιν» που δεν αποδέχονται τα αποτελέσματα των εκλογικών διαδικασιών σε όλα τα κλαδικά Σωματεία και στην Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ.

Τους εργαζόμενους στο Υπουργείο Πολιτισμού τους εκπροσωπούν οι εκλεγμένοι Συνδικαλιστές τους, αυτοί που ψηφίζονται δημοκρατικά από τους συναδέλφους τους, όλων των ειδικοτήτων, από άκρου εις άκρον της χώρας, αυτοί που γνωρίζουν τα πραγματικά προβλήματα και τα αιτήματα των εργαζομένων. Αυτοί είναι ο Πρόεδρος και η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο Υπουργείο Πολιτισμού (Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ)

Η Ε.Ε της Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ